Dags att modernisera sig lite

Inlagt den 9 maj, 2017 kl 11:45 av Dan Tillberg
Senast reviderad 12 maj, 2017 kl 17:39

Det här är det första lite mer riktiga inlägget på den bloggen. Eller egentligen min nya hemsida med blogg-funktion. Jag skapade min första mer seriösa hemsida år 1999 i samband med att jag lämnade Ericsson och började på min första konsultsväng. Den där hemsidan växte faktiskt och jag la ner rätt mycket tid på den. Men det är klart, det är 18 år sen den påbörjades och mycket började bli dammigt. Visst uppdaterades den – i synnerhet när barnen var små – men det blev allt glesare för att till sist avstanna helt.  Sedan stängde jag dessutom av servern där hemsidorna låg. Inte så att de försvunnit, men de har varit off ett bra antal år nu.

Känns som att det är dags att göra en uppfräschning och det får nog bli genom att börja om från början även om jag nog tänker rädda en del gammalt. Det får bli som det blir. Igår hemkommen från ett soligt och ljummet Sicilien till en jävla vinter (!) i Stockholm – fortfarande den 9 maj. Sitter på TUI i Münchenbryggeriet och kikar ut över Riddarfjärden med stadshuset i bakgrunden. Snön öser ner från och till och det är riktigt kallt.

Man får roa sig på insidan istället – både den mentala insidan och den fysiska; den där som man brukar benämna ”inomhus”…

Kategori: Allmänt snack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *