En intensiv helg igen

Inlagt den 22 maj, 2017 kl 12:35 av Dan Tillberg

Jaha måndag igen. Ganska skönt faktiskt på sitt sätt även om det är lite jobbigt att sitta på sitt betalda uppdrag och inte veta vad man skall prestera de här sista veckorna. Blev nämligen avslutad på TUI förra veckan och det var ju ganska väl tajmat faktiskt. Men det finns en uppsägningstid också och situationen på TUI är rörigare än nånsin. Så det blir lite limbo av allt. Men sånt får man ta ibland. Då kan man ju ägna sig åt att blogga istället.

Helgen var intensiv; med notfix, hemsidesfix, lite husfix och städning, badminton med sonen och två gig inklusive för- och efterarbete och släpande av sånganläggning och lite till. Gamla ”Haralds Pop” håller samma stil som alltid. Trevliga herrar att dela en lördag kväll med och det har ju hänt några gånger tidigare. Väl över femhundra är jag säker på. Kanske börjar närma sig tusen? Nä det tror jag inte men som sagt väl över femhundra hursomhelst. Söndagen var det gig på ”thedans” i Hjorthagen som ledare för Wermdö storband som jag tillfälligtvis leder istället för Johan Alenius. Eller är det så tillfälligt? Kommer Johan tillbaka? Vad vill bandet? Nå det får vi väl se. Det finns mycket spännande där runt hörnet i vilket fall som helst. Kvällen igår avslutades med söndagsgrillning med tillhörande kalla, sånt är ju svårt att klaga på. Även om man blir lite extra trött på måndagen…

Ej kategoriserad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *