Intensiv arbetsledighet

Inlagt den 29 maj, 2017 kl 09:45 av Dan Tillberg

Åter till kontoret på Münchenbryggeriet på måndag morgon. Har fått nåt litet uppdrag av vännen M här och ärligt talat vet jag inte riktigt vad det är jag förväntas göra, inte begriper jag bakgrunden heller och framförallt har jag så ofantligt svårt att bry mig just nu. Sista veckorna på detta skitställe och varje dag känns mer eller mindre oändlig.

Helgen som gick, som var en långhelg; Kristi flygare med klämdag, var otroligt intensiv. H var i Umeå och umgicks med släkt och vänner i samband med ett dop; A for runt på tusen ställen medan jag och Samuel var hemma nästan hela helgen. Mycket har det blivit gjort. Förutom all markservice inklusive minst 7 tvättar så har fokus legat på att uppdatera arrsajten, något som är så fruktansvärt tråkigt och omständligt men som jag ändå vill ha gjort och nu är den up-to-date igen. Hela nio nya arr hade det blivit sen sist. MÅSTE börja göra detta efter hand istället för i batcher, man blir ju galen. Men det har också planerats gig i många timmar, letats arr, skrivits nya versioner på arr, stämkompletterats, besökts bio och gjorts en långturné till en massa olika affärer och tusen saker till.

Det här med att undvika vissa typer av administration till förmån för att t. ex. arra är ju skönt i stunden men jäklar vika högar med jobb man bygger upp. Att sätta sig och arkivera det senaste i arrväg blev aldrig ens påbörjat och städningen lämnar en hel del övrigt att önska.

Nå, det är bara att fortsätta att beta av. Nu skall jag försöka ge mig på det där halvt obegripliga som M vill att jag skall kika på.

Ej kategoriserad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *