Om Dan Tillberg

Jag är född i oktober 1966, bor i södra Stockholm tillsammans med min hustru Helena och – från och till – våra tre tonåringar Amanda och Samuel (mina barn) och Tove (Helenas dotter). Utöver familjelivet kan man väl säga att jag har två olika identiteter: musikanten och IT-arkitekten.

Musikanten DT: Inom musikområdet är jag nog vad man kan kalla mångsysslare. Saxofonspelande, pianospelande, arrangerande, och bandledande är väl de huvudsakliga områdena, men även komponerande, undervisning och körsång förekommer. Se mer här.

IT-arkitekten DT: Med ursprung från teknisk fysik på KTH och olika typer av ingenjörskonster på Ericsson under 90-talet gick jag över till IT 1999 och har varit inom detta stora område sedan dess. Fram till 2006 mest projektledning men sedan dess med lösningsarkitektur som huvudfokus och bit för bit glidande åt EA. Även här är undervisning en bitvis frekvent och mycket välkommen del Se mer i detta CV som senast uppdaterades i februari 2017.

Kontakta DT: Jag föredrar mejl och messenger. Är vi vänner på facebook så är messenger det bästa, annars går det alltid att mejla mig på dan.h.tillberg@gmail.com. Jag är ingen stor telefonpratare (är det inte lite 80-tal över den här idén att prata i telefon?) men är det lite brådis så har jag en sån där manick även jag och till den är numret 073-5581200. Man kan förstås skicka såna där gammaldags SMS också till den… 🙂