En andra semesterperiod

Inlagt den 20 juli, 2017 kl 21:38 av Dan Tillberg

Ja det har nog faktiskt hänt en hel del sen förra inlägget som skrevs i slutet av maj, när jag satt och svor över skituppdraget på skitstället på söder. Usch vad dåligt allt blev där. Men redan någon vecka senare så tog jag en veckas semester mellan två jobb och så började jag på riksdagen den 12 juni och blev där fem veckor på fulltid innan jag gick på semester för nästan en vecka sedan. Fem veckor av mycket studerande och många nya lärdomar och i princip varje dag har varit spännande och det har varit med stor stolthet jag varje morgon krängt på mig passerkortshalsbandet och blivit en del av vårt konstitutionella rikscentrum. Det känns som om jag kommer att bli där länge. Hoppas inget tråkigt händer på vägen som förhindrar det. Den som lever får se.

Lufsande har det faktiskt blivit en hel del också. Två pass i veckan under hela denna tid. Ut på Skeppsholmen och Kastellholmen och upp till Östermalm och ner genom Humlegården till Kungsträdgården; ett alternativ med lite varianter. Ut på Djurgården, Storgatan bortåt till Östermalmstorg ett annat alternativ med lite varianter. Känner mig rätt fräsch nu faktiskt, man har ju faktiskt hunnit fylla 50.

Så den här veckan har det blivit allt möjligt; jamma med Samuel, Stefan P och Alex B E i måndags. Gäster från Stuvsta i tisdags. Norrtälje hos Emelie J och Daniel T igår onsdag. Och idag upp till Umeå. Kan man få vila ett tag nu och hinna göra lite egna grejjor?

Ej kategoriserad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *